måndag 25 september 2017

Nytt läsår, nya möjligheter!Hejsan!

Det börjar bli länge sen det senaste inlägget. Sen senast har vi på Gymnasiet i Petalax hunnit ha sommarlov, byta social media ambassadör, valt en ny elevkårsstyrelse och haft en skolperiod samt provvecka.

Elevkårsstyrelsen 2017-2018

Jag heter Elvira Söderlund och jag är den nya social media ambassadören, jag är också elevkårsstyrelsens nya ordförande. Jag som media ambassadör kan göra många saker för skolan och dess elever. Jag fungerar som informatör för skolans elever; jag postar bilder på instagram (@gymnasietpetalax) och twitter (@GiP2017) om vår verksamhet här på skolan. Såna saker kommer också upp på skolans facebook sida. Ibland lägger jag också upp bilder på snapchat (@gymnasiet.plax), men mest i syfte för att nå ut till skolans elever. Ännu så är det jag som skriver inläggen här på bloggen.

Om det är något DU vill resten av skolan ska veta så kan du komma till mig så för jag det vidare. Du kan också komma till mig om du har önskemål för något vi i elevkårsstyrelsen kan göra.

Jag tänkte också berätta lite om vad vi gjort hittills sedan skolan började i augusti. TOKI-projektet drog igång ganska snabbt inpå skolstarten och den 12-14:e september kom Leppävirta-gänget hit till Petalax för att hälsa på oss. Den första dagen lärde vi känna varandra och efteråt tog vi hem våra vän-elever för en övernattning. Dagen efter var det först vanliga lektioner på schemat och sen bar det av till Vasa för rundtur på Wasa teater och för stads-orientering. Sista dagen hade Leppävirta-gänget eget program och vi var i skolan som vanligt.

TOKI-gänget 2017-2018


Rundvandringen på Wasa teater

Höstens studentskrivningar håller också på som bäst! Denna vecka skrivs matematik, modersmål och alla real ämnen. Så nu önskas det råda stor tystnad i korridoren för att ge arbetsro åt abiturienterna.


Ha det så bra tills vi ses nästa gång! :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar