torsdag 20 februari 2020

Rörelsegruppen 2020 Tisdag

Tisdag
Dagen började med att vi talade om kost de två första lektionerna och fick reda på hur mycket vi borde äta och vad. Det var kul med lite repetition och tips.

Efter det så delade vi upp oss i tre grupper och gick till olika stationer. Första stationen skulle vi använda gymnastikbollar och hitta på olika övningar för olika muskelgrupper. I den andra gruppen skulle vi först bestämma var vi kunde placera en boxningsäck och en pullup stång. Sen skulle vi mäta upp och räkna hur många varv man skulle springa runt i gymnasiet för att uppnå samma längd som ett marathonlopp, vasalopp och och ett botnialopp. Och vid den tredje och sista stationen fick vi göra muskelövningar i par.

Efter lunchen tittade vi på det andra avsnittet av din hjärna. Där fick vi lära oss om skärmarnas inverkan på människan. Det var intressant.

Efter det gick vi på den dagliga promenaden och som vanligt räknade vi våra steg på stegmätare men den här gången skulle vi även tänka på hur mycket vi använde telefonen under tiden vi gick. Det var intressant för man inser kanske inte hur mycket man använder den.

När vi kom tillbaka fick vi svara på frågor inom ämnet ''telefon beroende''.
Den sista lektionen hade vi samarbetslekar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar